UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Dobar samo na igrici

Jedan je od onih koji na igrici uzme Zelenortsku Republiku da te dodatno ponizi dok izvodi pokrete koji nisu programirani. Na terenu stalno viče X, R1 i Trokut, no kad mu kažeš da puca, redovito mu “pukne veza”.

Uvjerljivo najgori igrač, no jedini ima konzolu i frižider uvijek ispunjen Žujom, pa se njegovi kiksevi lakše istrpe.

JOSIP PUPIĆ - DOBAR SAMO NA IGRICI

U moru sjajnih golova iz različitih nogometnih simulacija, Josip Pupić) se istaknuo sjajnom analizom (pročitaj u opisu videa) te dobrim videom. Ne sumnjamo da će nešto od ovih vještina iskoristiti i na Teatru snova!

1. Josipe, čestitamo! :)

Utješnu nagradu (paket Ožujskog piva) zaradili su:
Borna Hlevnjak
Davor Pasariček

Dečki, javite nam se u Žujin inbox s podacima (Ime i prezime, Adresa, broj mobitela).

Pogledaj i ostale tipove igrača

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU