UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Tehničar

Da se rodio 20 godina ranije, danas bi ga slavili kao jednog od najboljih nogometaša HNL-a. Spor i mekan u duelu, no u isto vrijeme elegantan i kirurški precizan. U slobodno vrijeme ne šeće psa, već lopte raznih oblika.

Unatoč manama, on je najbolji igrač u ekipi i bez njega nitko ne može zabiti gol.

HRVOJE LEPEN - TEHNIČAR

Da ćemo imati nekoga koga će proučavati pravi skauti, pobrinuo se Hrvoje Lepen! Od svih je pokazao najveće znanje i talent kojeg će znati iskoristiti probijajući protivničku obranu na Teatru snova.

1. Hrvoje, čestitamo! :)

Utješnu nagradu (paket Ožujskog piva) zaradili su:
Antonio Bakin
Luka Pavlić

Dečki, javite nam se u Žujin inbox s podacima (Ime i prezime, Adresa, broj mobitela).

Pogledaj i ostale tipove igrača

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU