UPIŠI DATUM ROĐENJA

Upisom datuma rođenja potvrđujete da ste navršili zakonom propisanu starosnu dob potrebnu za konzumiranje alkoholnih pića.

Ulaskom na stranicu prihvaćate uvjete i pravila korištenja i zaštite privatnosti.

Uuups, izgleda da trebate pričekati još malo...

Veteran

Stariji tip za kojeg nitko zapravo ne zna koliko ima godina. Uživo je gledao velikog Gordona Banksa, a Dado Pršo je radio kod njega u radionici. Bio je na više utakmica no što može izbrojati, a posebno su zanimljive njegove priče s gostovanja.

Iako je izgubio mladenačku poletnost, ova bi ekipa bez njegove smirenosti i iskustva lako podlegla pritisku.

MILAN DUKIĆ - VETERAN

Da ljubav prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ne slabi, svojom prijavom nam je pokazao Milan Dukić. Vjernost, volja, iskustvo i super priče su mu osigurale mjesto Veterana. Sigurni smo da će znati kako povesti svoju momčad do pobjede!

1. Milane, čestitamo! :)

Utješnu nagradu (paket Ožujskog piva) zaradili su:
Ivan Markotić
As anovic

Dečki, javite nam se u Žujin inbox s podacima (Ime i prezime, Adresa, broj mobitela).

Pogledaj i ostale tipove igrača

Naša Pravila zaštite privatnosti i Uvjeti i odredbe nedavno su ažurirani, a stupaju na snagu 22. svibnja 2018. Pročitajte te dokumente u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete na koji način korporacija Molson Coors prikuplja, upotrebljava i otkriva vaše podatke. Pritisnite ispod za pregled ovog web-mjesta. Ako ste pročitali ova pravila i ne slažete se s njima, ili ne želite da se vaše informacije upotrebljavaju na taj način, zatvorite ovu stranicu. Za više informacija o načinu na koji prekinuti pretplatu ili ažurirati svoje informacije, pregledajte Pravila zaštite privatnosti.

POGLEDAJ WEB STRANICU